Kripto Para Madenciliği Mining İçin Güneş Paneli Sitemleri

11-02-2021 00:32
Kripto Para Madenciliği Mining İçin Güneş Paneli Sitemleri
Kripto para ile Bitcoin, Etheryum gibi madencilik yapma işlemi yüz yılımızın en önemli gelir kaynaklarının başında gelmeye başladı. Piyasa koşullarında çok zor şartlarda bulunan ekran kartı karaborsaya şimdiden düşmüş durumdadır. Gelirin yüksek giderin az olmasından kaynaklı bu yatırımı günümüzde bir çok kişi yatırım yapmak istemektedir. Hepimiz yatırın yaparken amortisman süresini hesap ederiz. Mining yapmak isteyen birisinin en büyük giderinin elektrik faturası olduğu aşikardır.
 
Genel olarak kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali yüklü elektrik faturalarına katlanmayı kabul ederek bir çok kişi yatırımını yapmış ve ilerleyen zamanlarda yatırım hızı çok ilerleyecektir. Aklınıza takılan en büyük sorunun acaba bu elektrik faturasından kurtulabilir miyiz olduğunu duyar gibiyim. Cevabımız kısmen evet kısmen hayır.
 
 Güneş Enerjisi İle Bitcoin Üretimi

Bu sorunun cevabını etkileyen en büyük faktör ne kadar elektrik faturası ödediğinizdir. Yani yatırımın büyüklüğüne göre güneş enerjisi destekli kazımak kısa vadede yatırımınızı geri size kazandırır. Sadece gündüz cihazların çalışması için bir sistem tasarlamak mantıklıdır. Fakat 24 saat boyunca bedavaya gelsin istiyorsanız akü masrafı kapınızı çaldı demektir. Amortisman sürenize akü ömrünü de eklediğiniz zaman yatırım mantıksız bir hal almaya başlayacaktır.
 
O yüzden en mantıklı yatırım sadece gündüz eklektiğinizi güneş enerjisi ile sağlayıp akşamaları ise Tedaş'tan satın almaya devam etmektir. Kartı gücüne göre ihtiyacınız olan panel miktarı değişiklik gösterecektir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.