Güneşten Elektrik Üretmek Gerçekten Mantıklı Mı?

Güneşten Elektrik Üretmek Gerçekten Mantıklı Mı?
Güneşten Elektrik Üretmek Gerçekten Mantıklı Mı?
 
Sanayide ve evlerimizde en büyük giderlerin başında elektrik faturası gelmektedir. Elektrik faturalarımız her geçen gün artmaktadır. Bilindiği üzere Abone grupları ticarethane, tarımsal sulama, mesken, sanayi diye ayrılmaktadır. Her abone grubunun elektrik birim fiyatı gün geçtikçe artmaktadır. Bu yüzden herkes elektrik faturalarında bir çözüm arayışı içerisindedir.
 
Günümüzde yaşam şartları arttıkça hepimiz daha dikkatli harcama yapmaya, mümkün olduğu kadar tasarruflu bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz. 10-15 yıl öncesine kadar kullandığımız elektrikli cihazların ne kadar enerji tükettiğini bile bilmezsen, şu an hepimiz yeni alacağımız cihazların en tasarruflusuna yöneliyoruz. Hatta hala çalışmakta olan eski cihazlarımızı bile sadece elektrik tüketimi fazla diye değiştiriyoruz.
 
Güneşten Elektrik Üretmek Gerçekten Mantıklı Mı?
 
Güneş enerjisinden elektrik üretim sistemleri günümüz teknolojisi ile bizlere çözüm sunmaktadır. Gündüz elektriğimizi güneş enerjisi ile karşılayıp, istersek fazla enerjisi bataryalarımıza depolayıp gece tüketimlerimizi akü ile karşılayabiliriz. Hatta anlık olarak fazla üretiminizi TEDAŞ’a satış bile yapabilirsiniz. Size özel tasarlayacağımız sistem ile amortisman hesabı yapıp çözümler sunuyoruz.
 
Güneş enerjisi sistemleri ile amortisman süreniz yıllık ortalama kw bazlı elektrik tüketiminize göre değişiklik göstermektedir. Bu sebepten ötürü mühendislik birimimiz sizlere en doğru hizmeti vermek için sürekli kendi geliştiriyor. Bizlere iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.