Güneş Enerjili Petrol Ofisi Benzin İstasyonu (Akaryakıt İstasyonu)

Güneş Enerjili Petrol Ofisi Benzin İstasyonu (Akaryakıt İstasyonu)
Güneş Enerjili Petrol Ofisi Benzin İstasyonu (Akaryakıt İstasyonu)
 Petrol İstasyonunda Güneş Enerjisi Solar Panel

Akaryakıt istasyonu güneş enerjisi elektrik üretim sistemleri gelişen teknolojilerle hızla artmaktadır. Elektrik tüketimi fazla olan benzin istasyonlarında amortisman süresi çok kısadır. Tüketimleri her ay düzenli olan ve güneş panelleri montajına uygun çatı alanları olan petroller için güneş enerjisinden elektrik üretim sistemleri mükemmel çözümler sunmaktadır. 

Petrol ofislerinin genelinde elektrik tüketimi çok yüksektir ve düzenli olarak elektrik tüketimi vardır.  Çatı alanlarını güneş panellerinin montajına yeterli olan petrollerde güneş enerjisi sistemine geçiş yapmak her zaman karlı bir yatırım olacaktır. Dönemsel olarak artan elektrik ihtiyacı ve elektrik faturalarına karşın petrol ofisi solar çatı sistemlerine geçiş işletmelere tasarruf sağlamaktadır.

Petrol ofislerinde idari bina ve kanopi olmak üzere solar panel montajı yapılabilecek iki çatı vardır. İşletmelerin kanopi kullanım anlaşmasına göre güneş panellerinin koyulacağı yer tespit edilir. Akaryakıt (benzin) istasyonlarının idari bina ve kanopi üstleri güneş panellerin yerleşimi için genellikle uygundur. 

Akaryakıt istasyonu güneş enerjisi elektrik faturasına ve çatı alanına göre tasarlanır.  Üstelik güneş panelleri 12 yıl mekanik, 30 yıl performans garantisi ile solar sistem amorti ettikten sonra bile hala garanti kapsamında olacaksınız. Akaryakıt istasyonu solar sistemlerin bakım maliyetleri çok azdır. Avantajları yüksek olan petrol ofisleri için güneş enerjisinden elektrik üretim sistemleri çok mantıklı bir yatırım haline gelmiştir. 
Akaryakıt (Benzin) İstasyonu Güneş Enerjisi Sistemi Avantajları Nelerdir? 

  • Benzin istasyonunda çatınıza bir işletme kurmuş olursunuz. 
  • Benzin istasyonunun genellikle boş alanlarda olduğu için günün tamamında güneş alırlar.
  • Elektrik faturalarına gelen zamlardan etkilenmeyeceksiniz.
  • Elektrikli araç istasyonları kurulumu ekstra seçim sebebidir.
  • Güneş Enerjisi ile maliyetsiz ve sürekli gelir kaynağıdır.
  • Bakımı yok denecek kadar azdır. 
  • Garantisi yüksektir, kurulum amortismanı düşüktür. 

Petrol İstasyonunda Güneş Enerjisi Solar Panel 

Akaryakıt istasyonu güneş enerjisi sistemlerini TEDAŞ bağlantılı olarak yapılmaktadır.  TEDAŞ’tan gerekli izin süreçleri bittikten sonra çatınızda enerji üretip fazla ürettiğiniz enerjiyi ise TEDAŞ’a satabilirsiniz. Kullanmadığınız enerji ile ek gelir elde etmiş olacaksınız.

Not: Elektrik satış sistemi için sizden vekaletname alıyoruz, merak etmeyin sizden aldığımız vekalet ile birçok prosedürü bizler sizin adınıza takip ediyoruz. 

Akaryakıt (Benzin) İstasyonu Güneş Enerjisi Sistemi Kurulum İşlemleri Nelerdir?

  • Taraflar arasında sözleşme imzalanır. 
  • Yatırımcıdan Noter Vekaletnamesi alınır. (Güneş enerjisi- solar sistem için)
  • Güneş Enerjisi sisteminin tasarımının yapılır.
  • Güneş Enerjisi sisteminin montajı yapılır.
  • TEDAŞ Güneş Enerji santrali kabulü yapılır ve çift taraflı sayaç ile satış başlar. 

Sizin de akaryakıt (benzin) istasyonuz var ise ve elektrik faturası yükünden kurtulmak isterseniz bizimle iletişime geçiniz. İrtibat numaramız 0552 663 93 32.  
 
Not: Bizlere mimari projenizi, konumunuzu ve elektrik faturanızı göndermeniz yeterlidir. Alanında uzman mühendis ekip arkadaşlarımız sizin için en hızlı şekilde çalışma yapıp, ön teklifimizi iletecektir. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.