Elektrik Hattı Olmayan Yerlerde Güneşten Elektrik Üretimi

Elektrik Hattı Olmayan Yerlerde Güneşten Elektrik Üretimi
Elektrik Hattı Olmayan Yerlerde Güneşten Elektrik Üretimi,
 
Eğer Tedaş’a hattı bağlı olmayan bir yerde elektrik kullanmak istiyorsanız güneş enerjisi sizin için en tasarruflu yöntemdir.
 
Tedaş hattı olan yerlerde tasarruf amaçlı güneş enerjisi sistemleri her geçen gün yaygınlaşsa da elektriğin olmadığı yerlerde sistem talepleri çok daha fazladır. Konaklama tesisleri, orman evleri, bağ evleri, tekneler, karavanlar gibi elektriğe ihtiyaç olan fakat Tedaş hattı bulunmayan veya elektrik alması imkansız olan yerler için güneş panelleri mükemmel çözümler sağlamaktadır. Elektrik olmayan yerlerde güneş enerjisi dışında kullanabilecek alternatifler çok kısıtlıdır.
 
Jeneratör ile hem daha çok maliyetli, hem bakımı fazla hem de gürültülü bir cihaz yerine off-grid ( şebeke bağımsız ) güneş enerjisi sistemler ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Rüzgar türbini ise bölgesel olarak güneş enerjisi sistemine takviye yapacak şekilde kullanılabilir. Elektrik hattı olmayan arazinizde sondajınızı güneş enerjisi ile çalıştırıp mahsul üretmek bile mümkün!
 
 Güneş Panel Kullanım Yerleri

İstediğiniz güçte sondajınızı güneş enerjisi ile çalıştırabilirsiniz. Kullanılan ekipmanlar güneş paneli, inverter, şarj kontrol cihazı ve akülerdir. Elektrik ihtiyacınıza göre genellikle 3 kw - 20 kw arası off grid sistemler talep edilmektedir. Kullanılan ekipmanlar tasarıma göre değişmektedir. Çalıştırmak istediğiniz elektrikli cihazların listesini bizlerle paylaşmanız yeterlidir. Bulunduğunuz bölgenin güneşlenme süresine göre ve hangi aylarda sistemi kullanacağınızı göz önünde bulundurarak mühendis ekip arkadaşlarımız ile sizlere yardımcı olacağız. 
 
Kurum için bizden her zaman destek alabilirsiniz. Arzu ederseniz montaj ekibimiz size yardımcı olacaktır. Yaygın bayi ağımız ile sizi en yakın bayimize de yönlendirme yapabiliriz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.