Çatıma Güneş Enerjisini Ne Zaman Yaptırmalıyım?

Çatıma Güneş Enerjisini Ne Zaman Yaptırmalıyım?
Çatıma Güneş Enerjisini Ne Zaman Yaptırmalıyım?
 
Elektrik faturası en önemli bir veri kaynağıdır. Harcadığınız ortalama günlük kw değerinize göre ihtiyacınız olan güneş paneli sayısını belirleriz. Güneş enerjisine yatırım yapmadan önce evinizde enerji verimliliği iyileştirme çalışmalarını yapmanızı öneririz. Eski bir ısıtma-soğutma sisteminiz varsa bunların kontrolü yapılmalı gerekirse değişim sağlanmalıdır.
 
Yeteri şekilde yalıtım yapılmamış binanızın cephe kaplaması yapılmalı, pencereleriniz ısı yalıtımına uygun şekilde diyazn edilmedir. Isı kaybını en düşük seviyeye indirip ısıtma soğutma maliyetlerinizi en tasarruflu hale getirmelisiniz. Elektrik tüketimi fazla olan cihazlarınızı değiştirmeli, A enerji sınıfı ürünler ile tüketim değerlerinizi düşürmelisiniz. Elektrikli ısıtıcı ile merkezi ısıtma yapıyorsanız öncelikli olarak ısı pompası sistemi veya diğer alternatifleri değerlendirmeniz gereklidir.
 
 Çatıma Güneş Enerjisini Ne Zaman Yaptırmalıyım?
 
Eğer havuzunuz varsa havuz pompalarının doğru güçte seçildiğinden emin olmalısınız. Güneşten elektrik üretmeden önce enerji verimliliği çalışmalarınızı bitirmenizi tavsiye ederiz. Enerji Sistemleri Mühendisi ekip arkadaşlarımız sizlere her konuda yardımcı olacaktır."Daha iyi bir yarın için, enerji tasarrufu yapmak zorundayız"
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.