260 Watt / 260 W Güneş Paneli - Solar Panel

260 Watt / 260 W Güneş Paneli - Solar Panel

260 Watt / 260 W Güneş Paneli - Solar Panel Fiyatları - Özellikleri

A sınıfı kaliteli 60 adet güneş hücresinden oluşan, yüksek verimli ve bakım maliyeti olmayan 260 Watt Güneş Paneli ; EVA ve TPT film katmanları arasına yerleştirilir ve uzun ömürlü temperli cam ile kaplanır. Tamamen lamine edilen güneş panellerine takılan anodize alüminyum çerçeve sayesinde yapısal mukavemet sağlarlar. Eloksallı alüminyum profil çerçeve panelleri korozyon ve paslanmaya karşı korur ayrıca panellerin kolay monte edilmesini sağlar. Mekanik sağlamlığı sayesinde rüzgar, kar ve diğer olumsuz hava şartlarına karşı son derece dayanıklı olup, düşük ışıkta dile yüksek performans sağlarlar.

Elektriksel olarak bağlanan polikristal veya monokristal hücre serilerinden oluşur. Yapısında kullanılan hücre tipine göre güneş panelleri; polikristal, monokristal ve ince film güneş paneli olarak adlandırılır. 260 Watt Güneş Paneli üretiminde kullanılan tüm malzeme ve komponentler 2 sene, verimliliği ise ilk 10 yıl %90 ve 25 yıl %80 garantilidir.

Güneş enerjisinden elektrik üretiminde kullanılan solar panellerin kalitesi oldukça önemlidir. Tüm güneş panelleri; gerekli kalite kontrol testlerine tabi tutulduktan sonra satışa sunulmaktadır. Online satış sitemizde bulunan Solar Şarj Kontrol Cihazları tüm güneş panelleri uyumlu olarak çalışmaktadır.


260 Watt / 260w Güneş Paneli - Solar Panel Kullanım Alanları


260 Watt Güneş Paneli
, hem şebeke bağlantılı / on-grid hem de şebekeden bağımsız / off-grid) güneş enerjisi sistemlerinde rahatlıkla kullanılabilir, evlerde elektrik ve ısınma ihtiyacı için tercih edilebir. Özellikle güneş enerjili tarımsal sulama sistemlerinde 260 W Güneş Paneli tercih edilmektedir.

Günlük ortalama 5 saat güneş ışığından aldığı enerji ile küçük bir yayla evinde bulunan temel cihazların ihtiyacı için yeterli olacak kadar elektrik üretimi yapabilir. Bir adet 260 W Solar Panel ile elde edilen enerji, daha düşük güce sahip birkaç panel ile de sağlanabilir fakat kapasite arttıkça bakım maliyeti daha düşük olacağından  260 Watt Güneş Paneli Fiyatları açısında daha ekonomik olmaktadır.

260 Watt Polikristal ve Monokristal Güneş Paneli - Solar Panel Teknik Özellikleri için sitemizi inceleyiniz.


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.