250 Watt / 250w Güneş Solar Paneli Fiyatları

250 Watt / 250w Güneş Solar Paneli Fiyatları

250 Watt / 250w Güneş Paneli - Solar Paneli Fiyatlar - Özellikleri

A sınıfı kaliteli 60 adet güneş hücresinden oluşan 250 Watt Güneş Paneli; EVA film katmanları arasına yerleştirilmiştir ve üzerinde uzun ömürlü temperli anti reklektif cam bulunur. Dış kısmında kullanılan özel eloksallı alüminyum profil çerçeve panellere yapısal bir mukavemet sağlar, korozyon ve paslanmayı engeller, düşük ışıkta bile yüksek performans sağlar. 1000 watt güç kapasiteli bir adet güneş panelinden oluşan güneş enerjisi sisteminde, 4 adet 250w güneş paneli kullanmal çok daha ekonomik olup verimlilikte hiçbir fark yaratmaz.


250 Watt / 250w Güneş Paneli - Solar Paneli Kullanım Alanları


250 Watt Solar Panel
, hem şebeke bağlantılı / on-grid hem de şebekeden bağımsız / off-grid) güneş enerjisi sistemlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca bir evin elektrik ve ısınma ihtiyacı için tercih edilebilir. Ortalama 5 saat güneşlenmeyle küçük bir yayla evindeki eşyaların elektriğini karşılayacak kadar elektrik üretebilir. 1000 watt güç kapasiteli bir adet güneş panelinden oluşan güneş enerjisi sisteminde, 4 adet 250w Güneş Paneli kullanmak çok daha ekonomik olup verimlilikte hiçbir fark yaratmaz. Kapasite arttıkça bakım maliyeti düşeceği için 250 Watt Güneş Paneli daha düşük maliyetlidir. Özellikle güneş enerjili tarımsal sulama sistemlerinde 250w Güneş Paneli tercih edilmektedir. 250 watt paneller, minimum 24 V veya 48 V güneş enerji santrali kurulumlarında kullanılabilir.

Güneş paneli fiyatları; solar panelin ürettiği enerji, verimliliği, silikon hücre sayısı, açık voltajına göre değişkenlik gösterir. 250w Güneş Paneli Fİyatları ortalama 550 TL ile 750 TL arasında değişmektedir. Online e-ticaret satış sitemizde 250 Watt Güneş Paneli Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.