150 Watt / 150w Güneş Paneli - Solar Panel

150 Watt / 150w Güneş Paneli - Solar Panel

150 Watt / 150w Güneş Paneli Fiyatları - Özellikleri

Güneş ışığı enerjisini doğrudan elektrik enerjisine çeviren fotovoltaik Güneş Panelleri; temiz enerji üretimi ve elektrik tasarrufu sağlamak üzere, direkt güneş ışığından yüksek verimle çalışabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Silisyumdan üretilen yüksek verimli hücrelerin özel bir lehimle birbirine bağlanması sonucu farklı kapasitelerde güneş panelleri üretilmektedir.


150 watt polikristal
ve 150 watt monokristal güneş paneli üretimleri yapılmamaktadır. 12 V sistemler için özel olarak üretilen bu panellerin seri bağlanması ile 24 V ve 48 V sistemler de oluşturulabilir. 150w paneller ancak özel olarak üretilmektedir. 150 watt solar panel yerine; 165 watt ve 170 watt polikristal güneş paneli, 180 watt ve 185 watt monokristal güneş paneli üretimi yapılmaktadır. Farklı sistemlerde hızlı ve kolay montaj imkanı sağlayan güneş panelleri mekanik dayanıklılığı ile rüzgar, kar ve diğer olumsuz hava şartlarına karşı son derece dayanıklıdır.

A sınıfı kaliteli hücrelerden özel olarak üretilen 150w güneş paneli 10 yıl ürün garantisi ve 25 yıl performans garantisine sahiptir. Güneş enerjisinden elektrik üretiminde kullanılan solar panellerin kalitesi oldukça önemlidir. Tüm güneş panelleri; gerekli kalite kontrol testlerine tabi tutulduktan sonra satışa sunulmaktadır. Online satış sitemizde bulunan Solar Şarj Kontrol Cihazları  tüm güneş panelleri uyumlu olarak çalışmaktadır.

Uzun ömürlü temperli anti reklektif cam, EVA ve TPT film katmanları arasına yerleştirilen güneş panelleri, orta ve arka gövdesi ile tüm iklim koşullarında sorunsuz çalışabilmektedirler. Dış kısmında kullanılan özel eloksallı alüminyum profil çerçeve panellere yapısal bir mukavemet sağlar, korozyon ve paslanmayı engeller. Güneş panelleri elektriksel olarak bağlanan polikristal veya monokristal hücre serilerinden oluşmaktadır ve kullanılan hücre tipine göre; polikristal, monokristal ve ince film olarak adlandırılır.


150 Watt / 150w Güneş Paneli - Solar Panel Ne Kadar Elektrik Üretir?

150w solar güneş paneli, günlük elektrik ihtiyacı 600 watt olan ev, ofis gibi alanlarda bulunan temel cihazlarının elektrik ihtiyacını karşılayabilir. Bu solar panel, günlük ortalama 5 saat aldığı güneş enerjisinden 750 W elektrik üretebilir. Üretilen elektrik enerjisi miktarı bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir.

 
150 Watt / 150w Güneş Paneli - Solar Panel Neleri Çalıştırır?


150 Watt güneş paneli
ile 5 adet 7-8 W güce sahip led ampul günde ortalama 10-15 saat boyunca, 35 W güce sahip 55 ekran TV günlük minimum 6 saat, maksimum 25 saat boyunca çalıştırılabilir. Bilgisayar ve telefon şarjları, TV, mini buzdolabı, düşük akımlı led aydınlatmalar gibi temel ihtiyaçların kullanımı için yeterlidir.


150 watt güneş paneli fiyatları
yerine kullanabileceğiz solar paneller fiyat ve teknik detaylarını sitemizde bulabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.